temidden van onbekenden

‘Misschien wilden alles wat we kenden vergeten worden’

 

Een klein meisje staat voor een monumentale deur. Wanneer ze deze opent, ontluikt er een wereld van kamers waarin het kleine meisje ons meeneemt op reis door de herinneringen van haar oudere zelf.
In Te midden van Onbekenden creëert dividu een wereld waarin verschillende tijdlagen elkaar ontmoeten en beïnvloeden. In samenwerking met muzikanten ontstaat er een surrealistisch universum waarin het ontastbare tastbaar wordt tot het weer vervliegt.

Creatie: Salomé Mooij, Pim Cornelussen en Lotte Stek / Spel: Esra Vandenbussche, Jet Vergaert, Isabelle Garé en Khalid Koujili / Muziek: Marta Rosa, Artan Buleshkaj en Jens van Esch / Figuranten: Janis van Heesbeke, Amber Alblas, Jesse vanden Eynde, Ilja Thoenes, Nick Hollevoet en Jeroen Bos / Productie: dividu ism gURBS, stadscollectief / Locatie: Premiere Oude Pastorie Feesten in Gent, mei 2015.